Svar till dig som tar din tid :)

 
SVAR : Först så vill jag bara säga, skit gulligt av dig att ta din tid och skriva allt de där. Ville inte äns svara först för att de var för mycket hahaha :p Men bara för din skull så gör jag det här! Ska försöka svara på dina frågor så bra som möjligt då.
 
1. Vad som hände? Jag vet inte vad som hände haha, ni vet när de blir för mycket i ett förhållande och man bara vet att näe, det här kommer inte att funka? Fast man forsätter att kriga? Det hände, men nu var de så att jag inte orkade kriga mer (eller vad vi nu ska kalla de) Så jag gjorde slut. Klarar allt bra?? Jo sanning jag gör det. För att jag känner att jag inte har gjort något fel alls. Utan tänkt på vårt bästa. Hahah jag ska inte leka prinsessa men dem första veckorna var hemsk! Men de bara för att man tar och tänker på det hela tiden.
Jag har lärt mig hur man ska hantera en sån situation (skriv ditt namn så hjälper jag dig) Hahah nej men seriöst, det går att kontrollera sånt. Trodde själv att jag skulle vara helt förstörd och sånt. Men med hjälp av mina nära och kära så visade resultat att de inte alls var så. Så det är ett plus på sidan att ha vänner och sånt omkring sig:) Det känns lättnad men ändå hemsk. Haha förstår du? Det känns bra för att jag äntligen har släppt ut mig själv från något jag trodde var OMÖJLIGT. Men det alltid bra att mötta sin egen räddsla. Och det känns hemskt för att det liksom har varit en vana för mig. Ja, jag har komit över honom. OCH då menar jag att : jag känner att jag inte längre behöver honom, eller tänker på honom. Känslorna finns fortfrande kvar, för riktiga känslor försviner aldrig helt och hålet, bara såådääääärrr...Eller de kanske beror på person till person men med mig så är det så. Men jag har gått vidare, och det känns bra. Håller på och håller på, njaaa typ. Jo jag förstår men sånt händer. C'est la vie. Vi är fortfarande unga och duma så man ska inte ha stress över något. De finns fortfarande fiskar i sjön. Fiender? Nääe, jag tar honom iallfall inte som en fiende, utan kommer och hjälpa hnm och stötta honom om han nånsin skulle behöva min hjälp. Nej vi snackar inte med varandra. Situationen? Rakt på sak, situationen är något positiv. Hahaha alla människor är starka, man måste bara få ut det sometimes :) Hahaha gullig due :* hahaha lugnt :) Ta hand om dig med :D
 
Hoppas du blev nöjd :)
 
 
 
| | Kommentera |
Upp