Helgen kunde inte bli bättre!!!


- I fredags så slutade jag vid 3 tiden. Träffade Junior Kennedy och Francis och sen åkte vi tillsammans till stan med Milly och Beja. Jag Milly Beja och Monik bestämde oss till slut att bara  åka till Nevins fest så de var fredags planen... Jag och Monik skyndade oss och åkte till Liljeholmen och skulle fixa min kusins hår för hon skulle ut. 
 
Festen gick sådär. Fast festen var i hökarängen och jag bor i Farsta så var vi framme vid 12 tiden. Knas! Poliserna var verkligen överallt. Men ja helt okej fest. Tjejerna skulle sova över så vi  rullade hem till mig.
 



Videon ifrån festen



 
 
Efter festen så var vi alla slut på morgonen. Monik och Milly sov över. Beja åkte hem. Vi ville börja dagen på en bra sätt så vi gjorde frukost. Och sedan så tog vi en promenad till stranden med Lamin. Det var sjukt skönt. Vädret var ett + för första gången. Vi satt där och bara tog det luuuugnt!! Efteråt så åkte vi in till stan. Monik skulle hämta ut någon paket som hon hade beställt. Vi träffade massa med olika sjuka grejer!!! Först en man som satt och spela en fucking instrument. Och gjorde värsta minnen åt Monik medans han sjöng och hade på sig sjukt konstiga kläder!!!! Jag tror han var i henne. Sen så träffade vi en hemlös snubbe som vi hjälte lite. Han berättade mycket om hans liv och om hur mycket han hade ångrat och mycket mer... 
 
Efteråt så åkte vi hem och villade, bött om till mjukisar och sedan rullade vi ut till stan. Vi hade verkligen inget att göra. Leta efter fest med mjukisar haha!! Nej vi tog bara en promenad. Men vi hittade en fest där milly råka ta sönder ett fönster som vi sedan inte fick va på hahaha nej driiiiver! 
 
Senare rullade vi hemåt och bakade kladdkaka made by Monik. De var skit gott!! Och sedan kollade på film.
 



Hahahaha typ såå... 





 
 
 
 
 
 
-Se hur vu hjälper den hemlösa att hitta hem...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Idag så började vi dagen på nästan samma sätt. Fixade frukost och allt det där sen så fick vi skjuts av Lamin till stranden där vi skulle chilla med Gloria. De var skit mysigt. Solen var uppe. Och vi grillade korv "som jag inte fick någon bild på" och åt massor med kakor. De kändes nästan som om vi hade med oss en hel kylskåp!!
 
Efteråt så. Var vi tvugna att gå hem så vi rullade hemåt. Var hur trött som helst när jag kom hem. Tjejerna vaknar skit TIDIGT!! klara verkligen inte av sånt. Jag vaknar oftas 12:00 och måste sedan villa ut under 1h. Sen så går jag upp. Dem vaknade typ 10, fixade frukost 11 sen rullade ut vid 13:00 alltså när jag egentligen ska vakna!!! 
När vi kom hem ringde morsan och bad oss handla så vi mötte upp dem i centrum och handlade lite små saker. Mär vi kom hem så fixade jag köttbullar med makaroner och brunsås. Monik fixade kladdkaka. Det var faktiskt skit gott. Vi åt typ hela tiden. :/ 
 


 
 
-Slut!!! Här tog min helg slut. Hade det skit rolig med tjejerna! Fick verkligen lära mig mycket utav dem här dagarna. 
 
1: Inte bo med Monik och Milly under 1 månad! Det skulle verkligen vara knaaaasss!! 
 
2: Inte äta HELA TIDEN!!! 
 
 
Men vi hade verkligen kul exakt hela tiden!! Jag är nöjd!! 
Tack för en underbar/hemsk/rolig/sykos helg!!!! 😂❤️❤️❤️😂😂❤️❤️
| | En kommentar |
Upp